De Friesland Zorgverzekeraar Review

de-friesland-zorgverzekering-350x106De Friesland Zorgverzekeraar. Logisch.

De Friesland Zorgverzekeraar heeft inmiddels meer dan 200 jaar ervaring in op het gebied van verzekeren. Dat is een ruime ervaring en die komt de klanten van De Friesland Zorgverzekeraar ten goede. Dat leert de praktijk en een mooi uitgangspunt is dat aan het voorkomen van gezondheidsproblemen veel aandacht, zorg, wordt besteed. Dat gebeurt met een bijzonder spaarprogramma, met fitheidsproducten en fitheidsdiensten. Daar wordt u namelijk beter van.

De Voordelen Van De Friesland Zorgverzekering

Een aantal voordelen en bijzonderheden van De Friesland Zorgverzekeraar kan eenvoudig worden opgenoemd. Eenvoudig is een toepasselijk woord, omdat het past bij de spreekwoordelijke Friese nuchterheid.

  • Het wordy gemakkelijk gemaakt om de vrije keuze van de huisarts.
  • Persoonlijk contact vindt De Friesland Zorgverzekeraar belangrijk. Daarom zijn altijd medewerkers beschikbaar om persoonlijk met u te praten. Dat kan in het Fries maar ook in gewoon Hollands. Als het maar helder is.
  • Het wettelijk verplichte eigen risico van E 385 kan een flinke hap uit de portemonnee zijn. Daarom kunt u bij De Friesland Zorgverzekeraar als u wilt dat bedrag in 10 maandelijkse termijnen betalen. Dat kan hoofdpijn besparen.
  • Declaraties kunnen worden ingestuurd wanneer het u uitkomt. Dat gaat gemakkelijk via de Declaratie App. De Friesland Zorgverzekeraar zorgt ervoor dat binnen 10 werkdagen uw geld op uw rekening is gestort.
  • Snelle zorgverlening is belangrijk, daarom gaat De Friesland Zorgverzekeraar met en voor u op zoek naar een snelle behandeling door wachtlijstbemiddeling. Dat bespaart namelijk onnodig wachten.
  • Voor klanten heeft De Friesland Zorgverzekeraar een bijzonder spaarprogramma. Dat heet “Fan for Fit”, het is een webwinkel vol gezondheidsproducten en activiteiten die u helpen om gezond te blijven of beter te worden.

Zorg Moet Toegankelijk Zijn!

De Friesland Zorgverzekeraar houdt van toegankelijke zorg en biedt die zorg dan ook. Zonder al te veel gedoe, het gaat om het leveren van zorg tegen gunstige en schappelijke premies. Het is meer dan het zomaar leveren van zorg, het gaat om goede zorg. Dat is in het belang van de verzekerden van De Friesland Zorgverzekeraar.

Ruime vergoedingen, prima dekkingen en gunstige premies. Dat is De Friesland Zorgverzekeraar. Voor het vergelijken van zorgverzekeraars kijkt u op de zorgvergelijker op de homepage!