FBTO Zorgverzekering Review

FBTO ReviewBen je op zoek naar een duidelijke zorgverzekering waar je elke module apart aan en uit kunt zetten? Dan ben je bij FBTO aan het juiste adres. Je kiest een basisverzekering en daarbij zet je de modules die je nodig hebt aan of uit. Heb je bijvoorbeeld geen fysiotherapie nodig? Dan ga je niet voor fysiotherapie betalen. Dit kun je dan gemakkelijk uitzetten. Maar heb je bijvoorbeeld slechte tanden dan is het raadzaam om tandheelkunde aan te zetten. Zo betaal je nooit te veel bij FBTO. Om alle zorgverzekeraars te vergelijken kunt u kijken op onze zorgverzekering vergelijken pagina!

Kijk naar welke aanvullende zorg bij FBTO je allemaal nodig hebt

Bij FBTO wordt gekeken naar welke zorgverzekering bij jouw situatie past. Het is dus zorgverzekering op maat. Het is gunstig om je situatie op te schrijven en te kijken naar welke zorg jij allemaal nodig hebt. Hier speel je dan op in, door je zorgverzekering zo aan te passen, zodat hij bij jou past. Zo loop je minder risico om te veel te betalen. Zo houd je nog wat geld over aan het eind van de maand.

FBTO Zorg Ervaringen Raadplegen Online

Maar FBTO is er niet alleen voor zorgverzekeringen. Er zijn nog veel meer verzekeringen. Het is bij elke verzekering mogelijk om modules er bij te nemen of deze uit te zetten. Daarnaast wordt alles geregeld via internet. Je hebt een eigen ‘MijnFBTO’-pagina waar je alles kunt regelen. Hier zet je alles aan en uit. Er is ook een speciale applicatie voor je smartphone of tablet. Hiermee heb je altijd toegang tot je gegevens. En kun je waar je maar bent, je verzekeringen goed regelen. Zo sta je nooit meer voor verrassingen.

Waar je ook bent, overal regel jij je verzekeringen. Daarnaast weet je waar je aan toe bent bij FBTO. Het is gemakkelijk aan- en uit te zetten. Je hebt een duidelijke inzage in wat je betaald. Kortom handig