Hema Zorgverzekering Review Hema Zorgverzekering Ervaringen

Een zorgverzekering via HEMA, om direct deze verzekering te vergelijken met andere zorgverzekering aanbieders gaat u naar onze zorgverzekering vergelijker!
zorgverzekering_hema

Even naar de HEMA voor een rookworst en een zorgverzekering

Grote kans dat je weleens bij HEMA komt. Voor sokken bijvoorbeeld, of rookworst. Maar wist je dat je tegenwoordig ook je zorgverzekering af kunt sluiten bij HEMA? In Nederland is het voor iedereen verplicht om een basisverzekering af te sluiten. Bij HEMA is iedereen welkom. Waarschijnlijk heb je op dit moment al een verzekering lopen. Het is echter elk jaar de moeite waard om te kijken of de verzekering nog wel bij jouw situatie past en of deze financieel de voordeligste is. Hier lees je alles wat je moet weten over de HEMA zorgverzekering.

Verzekeren bij HEMA = voordeel

De HEMA zorgverzekering is voordelig. Een basisverzekering met maximaal eigen risico kost je €73 per maand. Een basisverzekering met het minimum eigen risico bedraagt €97 per maand. Er zijn daarnaast verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk tegen een scherp tarief.

Naturapolis

De zorgverzekering van HEMA is een zogenaamde naturapolis. Dat betekent dat HEMA de zorg vergoedt van zorgaanbieders waarmee HEMA een contract heeft afgesloten. Als je graag naar een andere aanbieder wilt, kan het zijn dat de kosten niet of slechts deels vergoed worden. Houd er daarom rekening mee of dit voor jouw situatie handig is. Misschien wil je liever naar het ziekenhuis in de buurt kunnen zonder bij te betalen. Bedenk wel dat een naturapolis zoals die van HEMA meestal goedkoper is.

Nog meer voordeel: 10% korting bij HEMA

Met de HEMA zorgverzekering krijg je 10% korting op bijna het gehele assortiment van HEMA. Dat kan lekker veel schelen als je vaak bij HEMA shopt! Ook leuk: meeverzekerde kinderen mogen met 50% korting naar WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen.

Zorgverzekering Keuzes Vergelijken

Je kunt de HEMA zorgverzekering naar wens inrichten. Zo kun je kiezen hoeveel eigen risico je wilt. Daarnaast heb je de keus uit aanvullende verzekeringen om bijvoorbeeld zorg in het buitenland te dekken of fysiotherapie. Je kunt ook een tandartsverzekering afsluiten bij HEMA. Om te weten hoe de Hema zorgverzekering het doet ten opzichte van andere zorgaanbieders gaat u naar onze zorgverzekering vergelijker.