Interpolis Zorgverzekering Review Interpolis ZorgActief

Interpolis-zorgWat al snel opvalt bij de Interpolis Zorgverzekering is de transparantie. Interpolis vermeldt namelijk al direct dat uit de basisverzekering maar liefst 95% alle zorgkosten wordt betaald. Daarom is een eerste advies bij de Interpolis Zorgverzekering om te kijken of aanvullende verzekeringen wel echt nodig zijn. Dat kan veel overbodige verzekeringsdekkingen besparen en dus ook een behoorlijk verschil maken in de premies voor een zorgverzekering.

Veel zorgverzekeraars hebben gekozen voor een beperking in de keuze van een eventueel ziekenhuis. De Interpolis Zorgverzekering laat iedere verzekerde daar zelf in kiezen en dat geldt ook voor de arts. Dat is positief onderscheidend.

Interpolis Zorg Met Goede Dekking

Bij de Interpolis Zorgverzekering gaat het, behalve om de verzekeringsdekkingen, ook en vooral om persoonlijk contact met de verzekeringnemer. Natuurlijk kan het internet uitkomst bieden bij allerlei vragen en antwoorden, maar persoonlijke gesprekken kunnen net dat ene beetje meer geven. Met goed advies wordt u verder geholpen.

Boven het basispakket van de Interpolis Zorgverzekering, met een voordelige premie van E 98,50 bij het wettelijk verplichte eigen risico van E 385, zijn er natuurlijk wel diverse mogelijkheden voor aanvullende dekkingen. Daarmee kan een verzekeringspakket op maat worden samengesteld en ook dat is waar het bij een zorgverzekering om hoort te gaan.

Wat Zit Er In Het Zorgverzekeringspakket?

Afhankelijk van de persoonlijke behoeften van u als verzekeringnemer en van de verzekerde mensen is het mogelijk om bijvoorbeeld 6, 12 of zelfs 27 keer een behandeling door een fysiotherapeut in het verzekeringspakket op te nemen. Of een volledige dekking als in het buitenland spoedeisende hulp nodig is, of de dekking van uitgestelde kraamzorg. U kunt tenslotte niet alles voorzien. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld behandelingen door een orthodontist, een stottertherapeut, behandelingen bij een orthopedisch specialist of bij correctie van de stand van de oren.

Wat de Interpolis Zorgverzekering u allemaal te bieden heeft, inclusief het vergoeden van de kosten voor medicijnen, wordt overzichtelijk, inzichtelijk en helder gemaakt op de website, telefonisch met een medewerker van Interpolis of via uw plaatselijke Rabobank. Het is een transparante zorgverzekering tegen een gunstige premie. De Interpolis Zorgverzekering.

Wilt u weten hoe de Interpolis Zorgverzekering het doet ten opzicht van de concurrentie? Neem dan een kijkje in onze zorgvergelijker!

Iterpolis Zorgverzekering Contact

Interpolis zorgverzekering bellen voor advies? Dat kan via Whatsapp op: 06 22 27 16 29
Of via de ZorgActief Lijn op: 013 462 20 25

Voor spoedeisende hulp in het buitenland, bel:

Alarmcentrale (Eurocross Assistance) + 31 71 364 18 50 (lokaal tarief)

Declaratie opsturen kan naar adres:
Interpolis ZorgActief
Postbus 70001
3000 KB Rotterdam
Betaalgegevens
Ten name van:
Interpolis Interpolis Achmea Zorgverzekeringen NV
Postbus 444
2300 AK LEIDEN

Premie, eigen risico en eigen bijdrage vorderingen:
IBAN: NL12 RABO 0105 2486 22
BIC-code: RABONL2U

Vermeld altijd uw relatienummer!