Menzis Zorgverzekering Review

menzis zorgDe Menzis Zorgverzekering is er voor iedereen.

De Menzis Zorgverzekering sluit niemand uit van zorgverlening. Iedereen, jong of ouder, gezond of minder gezond, is welkom is om goede gezondheidszorg te genieten. Goede, betaalbare zorg, omdat Menzis een ledenorganisatie is die niet uitgaat van het maken van winst. Wat aan geld overblijft wordt gebruikt om de premies voor iedereen zo laag mogelijk te houden.

Menzis zorg werkt met zorgadviseurs

Menzis ziet zorgverlening als meer dan het vergoeden van medische kosten. Snelle behandeling kan helpen om klachten te voorkomen of ze niet onnodig te laten verergeren. Daarom werkt Menzis met de Menzis Zorgadviseur. Daarmee wordt u geholpen bij bemiddeling als u op een wachtlijst komt, of bij het zoeken nbijvoorbeeld een andere tandarts en ook als u een extra mening wilt na een eerste onderzoek. De Menzis Zorgadviseur is er voor u.

Menzis Zorgvinder

Daarnaast werkt Menzis met de Menzis Zorgvinder, om met u eenvoudig en snel bij u in de omgeving een zorgverlener te laten vinden. Ook met aanvullende bijzondere diensten in de zorgverlening als luierservice en kraamzorg. Verder is er de speciale service van Menzis voor mantelzorgers.

Beter voorkomen dan genezen

Menzis weet dat voorkomen beter is dan genezen, dat is een centraal uitgangspunt. Daarom wordt een gezonde manier van leven gestimuleerd, met verschillende aanmoedigende initiatieven, mede gestimuleerd door het eerste Nederlandse spaarprogramma waarin gezond leven het motto is. Ook dit programma is bedoeld voor iedereen.

Menzis basispremie zorgverzekering zo laag mogelijk

Bij de Menzis Zorgverzekering is de basispremie zo laag mogelijk gehouden. Via de website is het eenvoudig om de premie voor uw basisverzekering met eventuele aanvullende dekkingen te berekenen. Het online gemak geldt ook bij wijzigingen, indienen van declaraties (die snel worden vergoed), inzage in uw verzekeringsgegevens en uw zorgkosten, op ieder gewenst moment.

Afspraken met zorgaanbieders

Afspraken met zorgaanbieders zijn voor Menzis meer dan prijsafspraken. Het gaat om goede zorg tegen redelijke tarieven, zo dichtbij mogelijk en met meet zekerheid over de deskundigheid en kwaliteit van de zorgverleners.

Hulp bij samenstellen zorgverzekering

De Online Palletcoach helpt bestaande verzekerden bij
het samenstellen van hun zorgverzekering. De Overstapcoach vertelt u graag of Menzis ook bij u past. Want de Menzis Zorgverzekering is er voor iedereen.

Menzis Zorgverzekering Vergelijken Online

Wilt u de Menzis Zorgverzekering vergelijken met andere zorgaanbieders? Bekijk dan de zorgvergelijking tabel op de homepage zodat u eenvoudig een keuze kunt maken uit alle zorgaanbieders!