Ohra Zorgverzekering Review Ohra Zorgverzekeringen

De OHRA Zorgverzekering biedt u een vrije zorgkeuze, wat inhoudt dat u uw eigen zorgverlener kunt kiezen. Daarbij komt dat u online of via de OHRA App snel en gemakkelijk alles wat met uw zorgverzekering te maken heeft zelf kunt regelen. Uw zorg? Snel en goed mobiel geregeld. En dat tegen een maandpremie vanaf € 96,10. Daar krijgt u als verzekerde veel voor, namelijk goede zorg. Dat is per saldo nog het meest belangrijk.

OHRA basisverzekering

Dat begint met de basisverzekering van OHRA. Deze zorgverzekering dekt onder meer de kosten van uw huisarts, uw eventuele opname in een ziekenhuis en geneesmiddelen. Aanvullend wordt vanaf de 21e behandeling door een fysiotherapeut vergoed. Niet gedekt zijn wereldwijde spoedeisende hulp, alternatieve behandelingen, lenzen of brillen en tandartsbehandelingen vanaf 18 jaar.

OHRA Sterk

OHRA Sterk is uitgebreider en de meest gekozen vorm van zorgverzekering vanwege de combinatie van dekkingen en de nog steeds gunstige premie. Daarbij worden de eerste 9 behandelingen door een fysiotherapeut vergoed en is er wel wereldwijde dekking voor spoedeisende hulp. Aanvullend is het voor u mogelijk om met de OHRA Tand Sterk tot 75% van uw tandartskosten te verzekeren, met een maximum van € 250,- per jaar.

OHRA Extra Aanvullend

Vervolgens komt de OHRA Extra Aanvullend in beeld. Boven de verzekeringsdekkingen in de twee eerste varianten worden hierbij alternatieve behandelingen tot € 500,- vergoed, daarbij de kosten voor contactlenzen of brillen en via OHRA TandenGaaf uw tandartskosten volledig tot een maximum van € 250,- per jaar.

Korting OHRA Zorgverzekering

OHRA maakt het afsluiten van een OHRA Zorgverzekering via de website extra interessant met 8,8% korting op de basisverzekering en met 5% korting op onze aanvullende verzekeringen en tandartsdekking. Verder heeft OHRA met diverse werkgevers afspraken gemaakt voor collectieve kortingen. Ook daarmee kunt u uw voordeel doen. Uw partner en/of kinderen zijn gemakkelijk mee te verzekeren.

OHRA Keuzewijzer

Om te ontdekken welke zorgverzekering het best bij u past, is het goed om de OHRA Keuzewijzer te raadplegen.

OHRA combineert gemak, overzicht en goede zorg met voordelige premies. Dat is in uw voordeel. Met de OHRA Zorgverzekering.

OHRA Zorgpremie 2017

De zorgpremie van OHRA is bekend!

Basispremie inclusief 8% korting: € 104,55

OHRA Zorgverzekering Vergelijken Online

Om de OHRA Zorgverzekering online te vergelijken met andere zorgverzekeraars kunt u de zorgverzekering vergelijking tabel op de voorpagina raadplegen. Zo maakt u eenvoudig de juiste keuze en vindt u de zorgaanbieder die het beste bij u past!