Review Anderzorg Zorgverzekering

anderzorgDe AnderZorg zorgverzekering, net even anders!
De zorgverzekering komt jaarlijks weer om de hoek kijken. Aan het einde van het jaar wordt er door veel Nederlanders bekeken of overstappen voordelen oplevert. Er zijn zeer veel verschillende soorten verzekeringsmaatschappijen. Nu is Anderzorg er voor de generatie die zo weinig mogelijk willen betalen voor een zorg, die je hoogstwaarschijnlijk toch niet nodig zal hebben. Het maakt bij de verzekeringmaatschappij niet uit of je jong of oud bent. Ook is het geen bezwaar of je ziek of gezond bent. Er wordt niemand geweigerd op leeftijd en gezondheid. Er is geen medische selectie als je je aanmeldt bij Anderzorg verzekeringen.

Er zijn heel wat veranderingen geweest in de gezondheidszorg. Er waren in eerste instantie verschillende soorten zorgverzekeringen. In 2006 heeft men dat allemaal aangepast. In die periode is ook de particuliere zorgverzekering en het ziekenfonds afgeschaft. Ook de ambtenaren verzekering verdween. Het is nu zo, dat je bij iedere verzekeraar terecht kunt voor een basisverzekering. Daarbij kan je, indien gewenst, een aan aanvullende verzekering afsluiten. De basisverzekering is voor alle personen in Nederland gelijk. Alle inwoners van Nederland zijn bij deze basisverzekering aangesloten. Het is een verplichte verzekering voor alle inwoners van Nederland. Het is deze verzekering die je voor een groot deel van je noodzakelijke zorg verzekerd. Door de basisverzekering wordt ongeveer 95% van alle kosten gedekt. Voor deze basisverzekering zal je nooit worden geweigerd. De verzekeraars hebben de plicht je aan te nemen als je aanmeldt. Wat er in de basisverzekering wordt vergoed wordt door de overheid bepaald. Vanaf 2008 is er een eigen verplichte bijdrage. Deze wordt bijna ieder jaar weer verhoogd. Velen vinden dit nu zo hoog, dat ze praktisch niet meer naar de dokter gaan, omdat ze het niet kunnen betalen.

Aanvullende verzekeringen

Er zijn punten die een basisverzekering niet dekt. Daarvoor kan je je bijverzekeren. Je kunt daarbij denken aan fysiotherapie of tandarts. Voor een bijverzekering van de tandarts zal men eerst naar het medisch dossier vragen. Men wordt niet zo gemakkelijk hiervoor toegelaten.

De verzekeraar

Je kunt je afvragen welke verzekeraar je wilt hebben of eventueel naar toe wilt overstappen. Het pakket in de basisverzekering maakt geen verschil. Dat is overal gelijk aan elkaar. Het is vaak de premie die een overstap in de hand werkt. Stap nooit te snel over als je al een goede maatschappij hebt. Je moet pas eventueel overstappen als het premieverschil erg root is. Is dat niet het geval blijf dan zitten waar je zit.

Anderzorg verzekering

Wanneer je de premie gaat vergelijken, dan zal je erachter komen, dat deze maatschappij een heel aantrekkelijke premie heeft. Je kunt op de site van Anderzorg gemakkelijk je premie bepalen. Het is zelfs mogelijk om te kiezen om met een bepaald risico je slechts €69,- aan premie betaald. Dat is zeer laag als je dat vergelijkt met andere verzekeraars.