Review Kiemer Zorgverzekering

kiemer-zorgverzekeringAV Allerbeste zorgverzekering bij Kiemer!
Kiemer is een kleinschaligere zorgverzekering waar niet veel mensen ooit van gehoord zullen hebben. Maar dit betekent niet dat ze geen goede zorgverzekeringen aanbieden. Op de site van Kiemer wordt geadverteerd met je eigen zorg kiezen. Kiemer biedt drie verschillende aanvullende verzekeringen aan.

AV Goed

AV Goed is de meest voordelige aanvullende zorgverzekering bij Kiemer. Je hebt deze al vanaf 5,50 euro per maand. Dat is redelijk goedkoop. Bijna alle anticonceptiemiddelen worden vergoed, je kunt negen keer per jaar naar de fysiotherapeut en je bent in Europa verzekerd voor medische hulp, iets dat met het vele reizen van tegenwoordig bijna geen onnodige luxe meer is. Een goedkope aanvullende verzekering dus die ook echt een aanvulling is.

AV Beter

De AV Beter heeft eigenlijk alles wat de aanvullende verzekering Goed ook heeft, alleen is hij nog iets beter. De namen die Kiemer aan hun aanvullende verzekeringen gegeven hebben zijn erg leuk. Een AV Beter heb je al vanaf 9,50 euro. Je krijgt met deze verzekering ook een vergoeding voor je bril of lenzen en alternatieve geneeswijzen worden ook nog eens vergoed.

AV Best

De naam zegt het al een beetje, dit is de beste zorgverzekering die Kiemer te bieden heeft. En dat voor maar 19,95 per maand. Deze verzekering biedt vele voordelen, zoals kronen die vergoed worden tot 18 jaar, geen eigen bijdrage voor bevalling en kraamzorg, en wanneer je kinderen onder de 18 hebt die meeverzekerd zijn in jouw zorgverzekering krijgen zij (gratis) dezelfde aanvullende dingen die jij ook hebt. De verzekering is dus erg gunstig voor ouders, of mensen die van plan zijn om binnenkort een kindje te krijgen. Je kind(eren) worden namelijk gratis meegelift op de goede verzekering die jij hebt.

Aanvullende Verzekering Tandarts

Kiemer heeft ook aanvullende verzekering voor de tandarts. Ook deze zijn weer opgebouwd in een AV Tandarts Goed, Beter en Best. Kiemer biedt goede verzekeringen ook weer hier, voor maar 9,50 euro per maand krijg je 75% van je nota vergoedt tot wel 250 euro per jaar. Als je dus jong bent en een redelijk goed gebit hebt met weinig gaatjes, is dit een prima aanvullende verzekering om toch wat risico’s te dekken. Wanneer je ooit een gaatje of behandeling nodig hebt hoef je niet meteen een smak geld te betalen, omdat een groot deel door Kiemer betaald wordt.

Het fijne aan de verzekeringen van Kiemer zijn dus dat ze voor een klein bedrag precies genoeg dekking geven. Je krijgt het idee dat Kiemer probeert om ook jou te helpen, in plaats van zoals veel andere zorgverzekeraars alleen een slaatje uit je te slaan. Kiemer probeert een mooi evenwicht te vinden, en daarom zal iedereen die jong is en weinig risico loopt eens moeten overwegen hier een verzekering af te sluiten.