Zorgverzekeringen Vergelijken 2015 – Zorgvergelijker 2015

Zorgverzekeringen Vergelijken 2015

De juiste zorgverzekering kiezen kost veel tijd, dit omdat er veel aanbieders zijn met ieder weer hun eigen pakketten. Door uw zorgverzekering te vergelijken via deze “zorgvergelijker 2015” met andere zorgverzekeringen weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Basiszorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt moet een zorgverzekering hebben. Het basispakket dekt de standaardzorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek.

Aanvullende Zorgverzekering

Een aanvullende zorgverzekering dekt zorgkosten die niet in het basispakket zitten. Bijvoorbeeld voor de tandarts of voor alternatieve geneeswijzen.

Collectieve Zorgverzekering

Een organisatie kan met een of meerdere verzekeraars overeenkomen dat haar werknemers, leden of klanten korting krijgen op hun verzekering.

Zorgtoeslag 2015

Zorgtoeslag is een bijdrage in de kosten voor uw zorgverzekering. Hoe hoog de toeslag is, hangt af van uw (gezamenlijke) inkomen. In 2015 bedraagd de maximale zorgtoeslag €87,- wanneer je alleenstaand bent en je verzamelinkomen niet hoger is dan €19.500,- per jaar wat net onder het minimum inkomen is.